P-shot 5.0 behandeling

P-shot resultaten van ACREN Clincis zijn betere erecties, meer gevoel in je penis, een volumetoename van ±10% en een hoger libo.

P-shot prijs

Een veilige P-shot 5.0 kost € 647,- per behandelsessie. De behandeling bestaat uit minimaal drie behandelsessies in overleg met onze urologen.

Behandelsessies

De behoefte aan een P-shot 5.0 is per man verschillend. Dat geldt ook voor het aantal benodigde behandelsessies. We gaan uit van minimaal 3 behandelsessies. In overleg met de arts kan het nodig zijn om aanvullende behandelsessies in te plannen.

Ervaren urologen

P-shot behandelingen worden in uiteenlopende klinieken aangeboden als onderdeel van een veel groter aanbod van behandelingen. De penis is een delicaat orgaan en als arts dien je gespecialiseerd te zijn om hoogwaardige kwaliteitsbehandelingen te kunnen geven.
Voor de P-shots werken we met PRP 5.0 (LR-PRP) en zéér ervaren urologen. Zij hebben kennis over de anatomie van de penis in zijn geheel, dus ook over erectiele disfunctie (ED) en Peyronie.
Door deze kennis weten ze hoe de zenuwbanen en bloedvaten lopen in de zwellichamen, de schacht, eikel en urinebuis. Zij weten exact waar en hoe ze de PRP-inspuiting dienen te geven, want we willen géén complicaties in jouw intieme-zone.
‘P-shot 5.0? Meest geavanceerde P-shot behandeling in de EU, veilig en betaalbaar voor intens seksueel genot!’

Wanneer kiezen voor een P-shot 5.0?

De keuze voor een P-shot 5.0 is zinvol in de volgende situaties:
  • Je hebt een erectie en wil deze langer kunnen aanhouden.
  • Je hebt een matige erectie en wil deze verstevigen voor een betere penetratie.
  • Je hebt een stevige erectie en wil deze onderhouden voor de toekomst.
  • Je hebt een erectie en wil meer gevoel in je penis tijdens het vrijen.
  • Je hebt een erectie en wil een dikkere en iets langere penis.
  • Of je wenst een combinatie van de voorgaande varianten.

Staat jouw gewenste variant er niet bij, dan is het praktisch om een afspraak te maken met een van onze urologen om naar een alternatieve oplossing te zoeken.

Wat is PRP 5.0?

De afkorting PRP 5.0 (LR-PRP) staat voor Plaatjesrijk Plasma wat uit je bloed wordt gehaald door centrifuge. PRP 5.0 is LR-PRP waarbij LR staat voor ‘Leukocyte-Rich’. Leukocyten is de benaming voor witte bloedcellen. Binnen PRP 5.0 worden ook de in het bloed aanwezige exosomen geactiveerd.
Jouw bloed bestaat uit ± 55% plasma, ± 44% rode bloedcellen, <1% witte bloedcellen en 0,2% bloedplaatjes. Door de centrifuge worden het plasmabloedplaatjes en witte bloedcellen van de rode bloedcellen gescheiden.
LR-PRP wordt ingespoten in specifieke plaatsen van je penis om deze te verbeteren of te versterken.

Plasma, bloedplaatjes, witte bloedcellen en exosomen?

Het plasma bestaat voor 91,5% uit water en de resterende 8,5% bestaat uit voedingsstoffen, vitaminen, hormonen, elektrolyten en veel bloedproteïnen. Het water in het plasma zorgt ervoor dat het vloeibaar is en het mogelijk maakt om te worden ingespoten.
Bloedplaatjes zijn kleine schijfvormige cellen die worden gevormd in het beenmerg welke korreltjes bevatten met ruim 300 bioactieve stoffen en groeifactoren. Je hebt tussen de 150.000,000.000 en 400.000.000.000 bloedplaatjes per liter in je bloed, tenzij je thrombocytopenie hebt. Ze hebben geen kern en kunnen zich niet vermenigvuldigen. De levensduur van een bloedplaatje is 5 tot 9 dagen. Bloedplaatjes hebben een sleutelrol bij de opbouw van nieuw bindweefsel en herstel van de bloedvoorziening.
De witte bloedcellen zorgen voor meer vrijstelling van de groeifactoren. die gericht zijn op het aanmaken van bloedvaten en de exosomen. Dit zijn stukjes celmembraam, die zorgen voor de activatie van stamcellen om jongere en nieuwe weefsels of lichaamscellen aan te maken.
Concreet kun je verandering waarnemen vanaf 6 weken na de eerste behandelsessie tot 6 maanden na de laatste sessie.
De P-shot 5.0 behandeling van ACREN Clinics is gebaseerd op ruim 10 jaar ervaring in het gebruik van LR-PRP in de andrologie door Amerikaanse, Canadese en Belgische artsen.

Hoe werkt LR-PRP (PRP 5.0)?

Fase 1 (ontstekingsfase, duurt ongeveer 7 dagen): De bloedplaatjes gaan de opgeslagen bioactieve stoffen beginnen af te scheiden binnen 10 minuten na de inspuiting, waarbij meer dan 95% van de groeifactoren binnen 1 uur zijn uitgescheiden en tegelijkertijd wordt gestart met het aantrekken van witte bloedcellen en activeren van de exosomen. De resterende 5% wordt afgescheiden in de resterende levensdagen van de bloedplaatjes.
Fase 2 (proliferatiefase, duurt ongeveer 6 weken): In deze fase begint het lichaam nieuw weefsel aan te maken.
Fase 3 (remodelleringsfase, duurt 6 weken – 6 maanden): In deze fase begint de regeneratie. Het nieuwe weefsel wordt in model gemaakt en nieuwe bloedvaatjes worden aangemaakt.

Wat is een P-shot 5.0?

Met de P-Shot 5.0 wordt LR-PRP, wat bestaat uit witte bloedcellen en plaatjesrijk plasma, geïnjecteerd in je penis door ervaren urologen om de erectiele functie en seksualiteitsbeleving te verbeteren.
Met de P-shot 5.0 bereiken we het best mogelijke resultaat, want de P-shot 5.0 is de meest hoogwaardige en veilige P-shot behandeling.

Hoogwaardige PRP

Om hoogwaardige PRP 5.0 uit je bloed te kunnen halen voor je P-shot 5.0, is het belangrijk dat je bloed voor iedere behandelsessie is ‘schoongemaakt’. Daardoor wordt de werking van de LR-PRP niet geëlimineerd of verstoord, maar juist versterkt. De kwaliteit van je bloed is bepalend voor een krachtige werking.

Optimale werking van de PRP

Hoe jij je bloed ‘schoonmaakt’ en de richtlijnen voor de optimale werking van de PRP 5.0, krijg je uitgelegd in je Persoonlijk PRP-plan en tijdens de begeleiding door de medisch assistent.

Maken van de PRP

De verpleegkundige neemt bloed af en plaatst dit in buisjes in de centrifuge waarna het centrifugeren de PRP, leukocyten en exosomen klaar worden gemaakt voor de inspuiting.

Het succes van een P-shot behandeling wordt bepaald door de kwaliteit van de LR-PRP en door jou bij het opvolgen van de richtlijnen voor en na de behandelsessies.

P-shot 3.0?

Heb je in het verleden een P-shot 3.0 gehad via ACREN Clinics, dan kun je dit nog altijd krijgen als je dat prettiger vindt. Hierbij maken we geen gebruik van leukocyten en exosomen.

Comfort voor de patiënt

Voor de P-shot wordt je huid van je penis ingesmeerd met voorverdovende crème, Wanneer deze werkt wordt er aanvullende verdoving ingespoten aan de basis van je penis.
Voor de bloedafname werken we met zeer dunne naaldjes, waardoor je het prikje bijna niet voelt. Voel jij je comfortabeler bij voorverdoving, dan gebruiken we ook hiervoor de verdovende crème.

Voor wie is een P-shot 5.0?

De P-shot is geschikt voor mannen vanaf 18 jaar, bij erectiële disfunctie (ED), (ook na prostatectomie) of om stevigere erecties te krijgen en te houden.
Heb je behoefte aan meer gevoel in je penis of wil je een dikkere penis, dat kan met de P-shots. PRP wordt gezien als de alternatieve penis filler.
Heb je de huidaandoening lichen sclerosus (LS, LSEA of LSA) en wil je dit laten behandelen.  Dit kan in overleg worden meengenomen tijdens de P-shot behandeling.
Heb je peyronie (kromstand van je penis in erectie), dan is het praktisch om eerst een afspraak te maken op de raadpleging met onze urologen om te zien wat de mogelijkheden zijn met LR-PRP. Als je foto’s meebrengt naar de raadpleging is dit helpend.

Behandelplan

De drie behandelsessies maken deel uit van het behandelplan wat begint 2 – 4 weken voor de eerste sessie en loopt tot 6 weken na de laatste sessie, dus in totaal duurt de behandeling 31 – 33 weken.
Na je eerste behandelsessie krijg je 4 – 6 weken later je tweede en weer 4 – 6 weken later je derde behandelsessie. Na je laatste behandelsessie kom je om de 12 – 18 maanden terug voor je onderhoudsbehandeling.
In de praktijk komt het voor dat heren het effect zo fijn vinden, dat ze al na 3 – 6 maanden een afspraak maken voor onderhoud. Dit kan en mag, waarbij we uitgaan van je eigen aanvoelen.
p shot
Onze medisch assistenten nemen contact op met jou.

Pumping optioneel

Je kunt de werking van de behandeling versterken door gebruik te maken van pumping vanaf 12 dagen na elk behandelsessie.
Hoe je de medische pomp dient te gebruiken wordt uitgelegd in je Persoonlijk PRP-plan.
Heb je nog geen pomp, dan vind je een link naar de webshop van de distributeur waar je een medische pomp kunt bestellen. De kosten voor een pomp zijn ongeveer € 180,- (exclusief verzendkosten).

Persoonlijk PRP-plan

Voor jouw Persoonlijk PRP-plan krijg je een link toegestuurd per e-mail (geen hotmail) met de inlogcode waarmee op de pagina komt met jouw Persoonlijk PRP-plan.

Inhoud Persoonlijk PRP-plan

Het plan start 2 – 4 weken voor je eerste behandelsessie en loopt tot 6 weken na de laatste sessie en gaat o.a. in op de volgende punten:
  • Cortisone
  • Ontstekingsremmers
  • Antibiotica
  • Bloedverdunners
  • Cholesterol
  • Warmte
  • Inspanning
  • Alcohol, tabak, cafeïne en drugs
  • Etc

P-shot behandeling

Vooraf

  • Je hebt op de knop ‘AFSPRAAK MAKEN’ geklikt, het aanvraagformulier ingevuld en op verzenden gedrukt.
  • De aanvraag komt binnen op onze servicedesk. De medisch assistent die jou gaat begeleiden, bekijkt je antwoorden op de vragen en gaat je bellen voor de intake en het inplannen van je behandeling. De periode tussen het maken van de afspraak en de eerste behandelsessie is minimaal 2 weken, want we hebben deze periode nodig om je bloed ‘schoon te maken’.
  • Nadat de eerste drie behandeldata en tijdstippen zijn vastgelegd, stuurt de medisch assistent je een bericht per e-mail met daarin de afspraakbevestiging, het adres van de privékliniek, de naam van de behandelend arts, de link naar je Persoonlijk PRP-plan en wachtwoord.
  • De medisch assistent zal vragen om een reply te sturen als je de mail hebt ontvangen, zodat jij kunt beginnen met de voorbereiding.

De behandelsessie

  • De verpleegkundige heet je welkom en neemt je mee naar de behandelruimte. Hier mag je op de behandeltafel gaan liggen, nadat jij je ondergoed hebt uitgedaan.
  • De verpleegkundige neemt twee buisjes bloed af en zet deze in de centrifuge.
  • Daarna smeert de verpleegkundige voorverdovende crème over je hele penis. Dit geeft een warm gevoel.
  • Na 5 minuten is de centrifuge klaar en voel jij dat de voorverdoving werkt.
  • De verpleegkundige maakt jouw PRP klaar om in te spuiten.
  • De arts komt binnen in de behandelruimte en heeft met jou een gesprek over je klachten en wensen om vervolgens je penis te onderzoeken en verdovende injecties te geven aan de basis van je penis, waardoor deze volledig verdoofd is. Hoe meer jij je ontspant, des te minder voel je van het verdoven.
  • Zodra de verdoving werkt komt de arts de LR-PRP op een rustige wijze inspuiten.
  • Daarna ben je klaar om je aan te kleden.
  • De gehele behandeling neemt ongeveer een half uur in beslag.

Achteraf

  • Jij volgt de instructies op die je via je jouw Persoonlijk PRP-plan hebt ontvangen.

Opvolging

  • Drie maanden na je laatste behandelsessie neemt je medisch assistent contact op om de voortgang te bespreken. In overleg met jou wordt een volgend contactmoment afgesproken.
Vrijen in de periode tussen de behandelsessies is zeker mogelijk als je aanvoelt dat het kan.

Betaling

Voor de betaling van je P-shot 5.0 kun je ter plaatse contant betalen of pinnen (géén creditcard).

Volumetoename door P-shots

Door de P-shots kan een volumetoename ontstaan van ongeveer 10%. We krijgen daardoor regelmatig de vraag of de penis door de behandeling ook groeit in lengte met ongeveer 10%?
De toegenomen lengte is gelijk aan de volumetoename in de breedte, gedeeld door twee. Wat 6 maanden blijft en daarna geleidelijk afneemt en terugkomt bij je volgende onderhoudsbehandelsessie.
Rekenvoorbeeld: Stel een penis heeft een dikte voor de PRP van 3 cm, dan kan de dikte bij een volumetoename van ongeveer 10% na de PRP 3,3 cm zijn. Deel je de volumetoename door 2, dan kom je uit op 0,15 cm. Dit is de dikte die er bij de eikel in lengte bij kan komen.
volumetoename door PRP
Schematische weergave van volumetoename door P-shots

Alternatieve filler

We krijgen weleens de vraag of we ook hyaluronzuur kunnen toevoegen voor een snellere werking, want dit trekt meer water naar de zone waar het wordt ingespoten. Dit geeft geen meerwaarde op gevoelsvlak.
Feitelijk is het een tijdelijke ‘quick fix’ voor het esthetisch aspect, maar is na 24 uren al weer uit het lichaam. Dus het effect is ook weer snel weg, tenzij er gecrosslinkt hyaluronzuur wordt gebruikt. Dit wordt gemaakt door chemische modificatie, waardoor wij het niet willen gebruiken.
Door iets meer geduld te hebben en de LR-PRP rustig de regenererende werking te laten doen, krijg je mooie resultaten, inclusief langdurig meer volume op natuurlijke wijze. Dit zorgt ervoor dat P-shots worden gezien als alternatieve filler.

Veel gestelde vraag over de P-shot behandeling

Gebruiken jullie ESWT of LISWT bij de P-shot?

Nee, we hebben er bewust voor gekozen om lichaamseigen materiaal te gebruiken om de bloedvaten te versterken en vernieuwen in de vorm van LR-PRP. De letters LR staan voor ‘Leukocyten Ritch’. Leukocyten zijn witte bloedcellen die zorgen voor de aanmaak van nieuwe bloedvaten, ondersteunt door de exosomen.

Privéklinieken

Je P-shots behandeling krijg je in een van onze gespecialiseerde privéklinieken in de regio Antwerpen. Door onze manier van plannen voorkomen we lange wachttijden.

Locaties

De privéklinieken liggen buiten het centrum van Antwerpen. Dit voorkomt dat je last hebt van stoplichten en files in de stad. Tevens heb je de mogelijkheid om gratis te parkeren.
Wij ontvangen heren o.a. uit: Rotterdam, Dordrecht, Breda, Tilburg, Den Bosch, De Lier, Naaldwijk, Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Leiden, Arnhem, Apeldoorn, Zwolle, Wilp, Enschede, Hoek, Groningen, Nijmegen, Roermond, Veghel, Bladel, Oosterhout, Dongen, Oud-Beijerland, Werkendam, Maassluis, Leeuwarden, Gorinchem, Vlissingen, Goes, Eindhoven, Weert, Venlo, Maastricht. ‘s-Gravenzande, Assen, Schagen, Numansdorp, Amstelveen, Urk, Veendam, Marken, Hansweert, Groesbeek, Zandvoort, Amersfoort, Deventer, Meerkerk, Heesch, Ridderkerk en andere plaatsen.

Beste p-shot prijs krijg je bij ACREN Clincis volgens specialisten op basis van het resultaat. P-shot Nederland

p shot, pshot, magellan centrifuge, p-shot rotterdam, p-shot zwolle, p-shot Amsterdam, p-shot prijs, p-shot ervaringen, p-shot resultaten, p shot behandeling, p-shot kosten, p shot penis, prp p shot, prp penis, penis shot, p-shot penis, penis p shot, p.shot, p spot injection, shooting penis, p-shot antwerpen,  p-shot clinic, shot penis, p shot prp, prp shot penis, 

De beste p-shot resultaten bereik je volgens specialisten met de methode van ACREN Clinics.

Wat is een P-shot behandeling?

Wat is een P-shot behandeling? Bij de P-shot behandeling wordt PRP ingespoten, onder lokale verdoving, in alle zones van de penis. Het is belangrijk dat je kiest voor een P-shot 3.0 behandeling deze is 100% veilig en geeft de beste resultaten. Dit zorgt voor betere erectie, meer gevoel in je penis, een hoger libido en een volumetoename van ongeveer 10%.

Wat kost een P-shot behandeling?

Wat kost een P-shot behandeling? De P-shot 3.0 (de beste P-shot op dit moment) kost € 593,- per behandelsessie. De volledige behandeling bestaat uit 3 behandelsessies. Er bestaan goedkopere P-shot behandelingen, maar die zijn minder krachtig, dus je moet meer behandelsessies boeken of in de buurt van de P-shot 3.0 te komen. Daarbij is de P-shot 3.0 gebaseerd 200 klinische studies en is 100% veilig. Dit in tegenstelling tot P-shot 1.0.

P shot bloedverdunners?

Je wilt een P-shot en gebruikt bloedverdunners. Dat is zeker bij ACREN Clinics zeker mogelijk als de INR-waarde 2 of lager is op de dag van de behandelsessie(s).

P-shot kosten?

Een veilige P-shot 3.0 kost € 593,- per behandelsessie. De behandeling bestaat uit drie behandelsessies

P-shot Nederland?

P-shot Nederland? De best P-shots in België krijg je bij ACREN Clinics, want dan krijg je de P-shot 5.0. Dit geeft de beste resultaten en is 100% veilig.

P-shot reviews

Je zoekt P-shot reviews? We houden ons niet bezig met reviews. Door de beste kwaliteit te leveren zijn onze patiënten de beste ambassadeurs en zorgen voor mond tot mondreclame.
Laatste update:
Scroll naar boven